Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La influencia

Film, 2019, 102 minuten
La influencia
Alicia is terug in haar ouderlijk huis om met haar zus voor hun comateuze moeder te zorgen. Ze krijgt te maken met een duistere kracht van vroeger die haar kind bedreigt.
De film La influencia is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 102 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Eng, Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La influencia op IMDB

Score: 5,6 van de 10

After moving back to her family home to care for her dying mother, a nurse haunted by her childhood memories must struggle with an evil force in the house.

Acteurs in La influencia

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals La influencia

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Thing He Wanted
Een bikkelharde journaliste raakt verstrikt in het verhaal dat ze wereldkundig wil maken wanneer ze haar ziekelijke vader helpt met een wapendeal in Centraal-Amerika.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Kapitein Onderbroek en de legendarische keus-o-scoop
In deze interactieve special hebben Harold en Sjors jou nodig om te bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Krupp hun geliefde boomhut niet opblaast.
Made in China
Na een reis naar China keert een worstelende ondernemer terug naar India als leverancier van een illegaal afrodisiacum, maar het enige dat hij stimuleert is chaos.
Modo Avião
Als Ana, een influencer, met haar auto een botsing krijgt terwijl ze belt, wordt ze naar de boerderij van haar norse opa gebracht en tot een digitale detox gedwongen.