Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La influencia

Film, 2019, 102 minuten
La influencia
Alicia is terug in haar ouderlijk huis om met haar zus voor hun comateuze moeder te zorgen. Ze krijgt te maken met een duistere kracht van vroeger die haar kind bedreigt.
De film La influencia is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 102 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Eng, Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La influencia op IMDB

Score: 5,6 van de 10

After moving back to her family home to care for her dying mother, a nurse haunted by her childhood memories must struggle with an evil force in the house.

Acteurs in La influencia

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals La influencia

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Insidious: The Last Key
Helderziende Elise Rainier wordt geplaagd door herinneringen. Ze keert terug naar haar ouderlijk huis om het verleden te begraven en opent de deur naar duistere geheimen.
The Strangers: Prey at Night
Een verlaten trailerpark verandert in een nachtmerrie wanneer een gezin daar moet overnachten en alleen een trio gemaskerde moordenaars aantreft.
Lo nunca visto
Net als de inwoners van een afgelegen stadje het imago van hun stad willen opvijzelen, komt er een groep buitenlanders aan die de nodige cultuurschok veroorzaken.
Wolkenbruchs wunderliche Reise in die Arme einer Schickse
Motti staat onder druk om met een orthodox-joodse vrouw te trouwen, maar dan wordt hij verliefd op zijn klasgenote Laura, die zijn moeder nooit zal goedkeuren.
Rattlesnake
Als een geheimzinnige vrouw haar dochter redt van een dodelijke slangenbeet, moet een moeder voor zonsondergang een onbekende vermoorden om haar schuld terug te betalen.