Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La casa de las flores presenta: El funeral

Film, 2019, 35 minuten
La casa de las flores presenta: El funeral
De broer en zussen De la Mora rouwen publiekelijk tijdens de begrafenis van hun moeder Virginia, waar zich diverse onaangename verrassingen en ongelukjes voordoen.
De film La casa de las flores presenta: El funeral is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 35 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder La casa de las flores presenta: El funeral is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bizar, Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in La casa de las flores presenta: El funeral

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals La casa de las flores presenta: El funeral

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Groene eieren met ham
Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.
Monzón
Deze dramaserie vertelt het verhaal van de Argentijnse bokskampioen Carlos Monzón en het onderzoek naar de dood van zijn vrouw Alicia Muñiz.
Prank Encounters
Monsterlijke verschrikkingen en hilarische onthullingen in deze candid-camerashow waar echte mensen schitteren in hun eigen horrorfilm.
Irmandade
Een eerlijke advocate komt voor een moreel dilemma te staan als de politie haar dwingt om haar broer te verlinken, die het hoofd van een nieuwe gevangenisbende is.
Daybreak
Een nietsnut leidt een mooi leven in het postapocalyptische LA. Hij zoekt de perfecte vriendin, maar moet daarvoor de hersenloze monsters en straatbendes te slim af zijn.