Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

LA 92

Documentaire, 2017, 114 minuten
LA 92
Nooit eerder vertoonde beelden vormen een nieuwe en actuele navertelling van de Rodney King-rechtszaak uit 1992, en de uitspraak die leidde tot rellen.

LA 92 op IMDB

Twenty-five years after the verdict in the Rodney King trial sparked several days of protests, violence and looting in Los Angeles, filmmakers examine that tumultuous period through rarely seen archival footage.

Directors:

Acteurs in LA 92

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals LA 92

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Terms and Conditions May Apply
Deze interessante documentaire gaat over de bedreiging van privacy in het digitale tijdperk.
13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur
Overlevenden en hulpverleners vertellen hun verhaal over angst, saamhorigheid en moed tijdens de terreuraanslagen in Parijs van 13 november 2015.
Pedal the World
Felix Starck filmde een jaar lang zijn fietstocht van 18.000 kilometer door 22 landen. Dit is zijn avontuurlijke en indrukwekkende verslag.
Lockup: Raw
De filmploeg voor deze serie legt het leven binnen de gevangenismuren vast en deelt de ervaringen achter de schermen. Nu met scènes die nog niet eerder zijn getoond.
Apocalypse: World War I
Met gerestaureerde, ingekleurde filmbeelden wordt de oorlog herdacht die rijken heeft vernietigd en bevolkingen heeft uitgedund. Miljoenen mensen leden onder de nasleep.