Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kodachrome

Film, 2018, 104 minuten
Kodachrome
Een directeur van een platenmaatschappij gaat met zijn vervreemde vader, een doodzieke beroemde fotograaf, op reis naar het laatste lab dat nog Kodachrome ontwikkelt.
De film Kodachrome is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 104 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kodachrome op Moviemeter

Score: 3,14 van de 5

Matt staat op het punt zijn baan te verliezen wanneer hij bezoek krijgt van de persoonlijk assistente van zijn vader. Zij weet hem te vertellen dat zijn vader Ben, van wie hij vervreemd is, stervende is en een laatste tentoonstelling wil realiseren. Zijn wens is dat Matt hen vervoegt in hun reis door de Verenigde Staten terwijl ze op zoek zijn naar het allerlaatste fotolab dat Kodachrome film kan ontwikkelen.

Kodachrome op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Set during the final days of the admired photo development system known as Kodachrome, a father and son hit the road in order to reach the Kansas photo lab before it closes its doors for good.

Acteurs in Kodachrome

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Kodachrome

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.