Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Know Your Enemy - Japan

Documentaire, 1945, 62 minuten
Know Your Enemy - Japan
In deze propagandafilm, die nu zou worden beschouwd als politiek incorrect, wordt de geschiedenis van Japan belicht van de 16e eeuw tot de jaren 30 van de 20e eeuw.
De documentaire Know Your Enemy - Japan is uitgebracht in 1945 en duurt 62 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Know Your Enemy - Japan op Moviemeter

Score: 2,86 van de 5

Deze documentaire werd in de Tweede Wereldoorlog gebruikt om de Amerikaanse soldaat bekend te maken met de kenmerken en vechtwijze van zijn Japanse tegenstander. Tevens wordt een poging gedaan om te ontdekken wat de reden is van de snelle opkomst van de Japanse wereldmacht.

Know Your Enemy - Japan op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Know Your Enemy - Japan is a movie starring John Beal, Howard Duff, and Walter Huston. A comprehensive look at the war in the Pacific during World War II. Shot as a propaganda film by acclaimed Hollywood director Frank Capra

Acteurs in Know Your Enemy - Japan

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Know Your Enemy - Japan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.