Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Killer Sally

Tv-serie, 2022
Killer Sally
Vrienden, familie en Sally McNeil zelf vertellen het verhaal van het turbulente huwelijk van twee bodybuilders dat eindigt in een schokkende moord op Valentijnsdag.
De tv-serie Killer Sally is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Killer Sally is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Speurwerk, Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Killer Sally

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Agent Elvis
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.
Sky High: The Series
Als haar man sterft, besluit Sole dat ze het best voor haar zoon kan zorgen door misdaadbaas te worden. Zelfs als ze daarmee de vijand wordt van haar vader.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Deze sportdocumentaire onderzoekt India's grootste matchfixing-schandaal, de betrokken spelers en de journalisten die de corruptie aan het licht brachten.
Maestro
Een musicus gaat naar een prachtig eiland om een festival te leiden. Hij begint er een onverwachte romance en raakt in de problemen van anderen verwikkeld.
Informa
Een verslaggever van een roddelblad die in moeilijkheden zit en een luidruchtige informant met goede connecties werken samen aan een verhaal over een reeks schokkende moorden.