Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Keith Richards: Under the Influence

Documentaire, 2015, 82 minuten
Keith Richards: Under the Influence
Ontdek de mensen en de muziek die rock-'n-roll-legende Keith Richards hebben geïnspireerd, vanaf zijn jeugd tot op heden. Een documentaire met weergaloos beeldmateriaal.
De documentaire Keith Richards: Under the Influence is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 82 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Keith Richards: Under the Influence is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Keith Richards: Under the Influence op Moviemeter

Deze documentaire probeert een beeld te scheppen van Keith Richards, de gitarist van de Rolling Stones. De kijker wordt als het ware mee op reis genomen, om de oorsprong van zijn geluid te ontdekken. Hierbij komen zowel zijn talenten als gitaarspeler en muziekschrijver aan bod. Ook toont de documentaire waar hij zijn inspiratie vandaan haalde en nog steeds haalt.

Keith Richards: Under the Influence op IMDB

Score: 7,2 van de 10

A portrait of Keith Richards that takes us on a journey to discover the genesis of his sound as a songwriter, guitarist and performer.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Keith Richards: Under the Influence

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.