Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kara Bela

Film, 2015, 100 minuten
Kara Bela
Het saaie leven van de al wat oudere Kudret staat op zijn kop wanneer een roadtrip verandert in een wilde overlevingsrace als moordenaars achter hem aan zitten.
De film Kara Bela is uitgebracht in 2015 en duurt 100 minuten. Deze film is Hilarisch, Bizar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kara Bela op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Kudret heeft altijd volgens de regels geleefd. Door onverwachte gebeurtenissen staat zijn leven ineens op zijn kop. Kudret stapt in zijn auto, waar hij ontzettend gek op is. Hij gaat op weg naar de stad Antep in het zuidoosten van Turkije. Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden. Gedurende deze reis gebeurt er van alles met zijn auto. Zo zitten er steeds mensen achter Kudret en zijn vrienden aan, na honderden kilometers ontdekt Kudret het belang van vriendschap en leert hij ook hoe prettig het is om eens niet volgens de regels te leven.

Kara Bela op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Kudret has always lived life by the book. Until, that is, his routine is turned upside down by a succession of surprise events. Kudret jumps into his much loved car and sets off for Antep on a journey that will take him from one end of the country to the other. As he clocks up the miles, so he makes a bunch of new friends. But at the same time, everything that could possibly go wrong with the car goes wrong and everyone who could possibly go after Kudret and his crew goes after them. By the end of the marathon trip, Kudret will have discovered both the value of true friendship and the delights of living without rules.

Acteurs in Kara Bela

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Kara Bela

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.