Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kalifat

Tv-serie, 2020
Kalifat
Een dreigende aanslag door IS in Zweden verbindt de levens van een groep vrouwen, waaronder een moeder met een dilemma, een bevlogen studente en een ambitieuze agente.
De tv-serie Kalifat is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor 16 jaar en ouder Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kalifat op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Agent Fatima gets a tip that a terrorist act is planned in Sweden. At the same time, the teenager Sulle has opened her eyes to her student assistant who opens the doors to a new fascinating world.

Acteurs in Kalifat

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Frans;Zweeds - Audiodescriptie;Zweeds [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Frans;Nederlands;Zweeds

Meer zoals Kalifat

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
The Letter for the King (De brief voor de koning)
Een jonge schildknaap krijgt te maken met oude profetieën, magische krachten en wispelturige metgezellen op een epische queeste om zijn koninkrijk te redden.
The English Game
Twee 19e-eeuwse voetballers uit verschillende sociale klassen kampen met professionele en persoonlijke onrust om het spel - en Engeland - voor altijd te veranderen.
Keizersvrouwen
De vrouw van een rijzende ster bij de gemeente Amsterdam wordt achtervolgd door een donker verleden en zakt steeds dieper weg in de onderwereld van seks en drugs.