Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Justin Time

Tv-serie, 2012, 272.829 beoordelingen
Justin Time
In zijn dromen reist Justin met zijn denkbeeldige vrienden Olive en Squidgy over de hele wereld om van de natuur en andere culturen te leren.
De tv-serie Justin Time is uitgebracht in 2012. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Justin Time op Moviemeter

Score: 2,3 van de 5

Een eeuwenoud, magisch amulet dat het vermogen heeft om de tijd te stoppen is van generatie op generatie doorgegeven van vader op zoon. Het eindigt dan in de handen van een jongeman die moet kiezen hoe hij de macht van het amulet gaat gebruiken: voor het goede of het kwade...

Justin Time op IMDB

Score: 9 van de 10

Justin Time is a Canadian animated television series for pre-school aged children, created by Brandon James Scott. The show airs on Disney Junior (both English and French) in Canada, the ...

Acteurs in Justin Time

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Justin Time

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Hollow
Drie tieners proberen samen de weg naar huis te vinden nadat ze wakker zijn geworden in een vreemde wereld met magische portalen, lastige puzzels en boosaardige beesten.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
The Adventures of Chuck & Friends
Chuck is een creatieve dromer en doener met de wereld aan z'n wielen! Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.