Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Julius Jr.

Tv-serie, 2013, 53.666 beoordelingen
Julius Jr.
De grappige illustraties van Paul Frank komen tot leven in dit programma waarin aapje Julius Jr. en zijn vrienden de wereld verkennen en elkaar helpen.
De tv-serie Julius Jr. is uitgebracht in 2013. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Julius Jr. op IMDB

Score: 8 van de 10

Julius Jr. is an animated preschool series based on the Paul Frank family of characters. Julius Jr. is a funky monkey with a penchant for invention. Together with his best pals, Worry Bear,...

Acteurs in Julius Jr.

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Julius Jr.

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Yeh Kaali Kaali Ankhein
Een man begeeft zich op glad terrein om zijn leven terug te krijgen wanneer de dochter van een invloedrijke politicus uit alle macht probeert hem voor zich te winnen.
Archive 81
Een archivaris krijgt de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.
The Journalist
Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.
The Ultimate Braai Master
In deze kookwedstrijd gaan teams van twee deelnemers op trektocht. Ze maken hun beste barbecuegerechten in de hoop op culinaire faam en geldprijzen.
The Perfect Match
Een verkoopster op een avondmarkt gaat de strijd aan met een trotse, bekende chef-kok tijdens een kookwedstrijd. Al snel slaat de vlam over.