Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Juanita

Film, 2019, 90 minuten
Juanita
Een moeder van drie volwassen kinderen worstelt met problemen in haar leven en de liefde. Ze zoekt naar hoop en verlichting op een spontane reis naar Paper Moon, Montana.
De film Juanita is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Juanita is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Juanita op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Fed up with her deadbeat grown kids and marginal urban existence, Juanita takes a Greyhound bus to Paper Moon, Montana where she reinvents herself and finds her mojo.

Acteurs in Juanita

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels - Audiodescriptie;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Frans

Meer zoals Juanita

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Zero
Aan de hand van zijn relaties met twee zeer verschillende vrouwen probeert een kleine vrijgezel met een enorm ego zijn doel te vinden.
See You Yesterday
Terwijl twee wondertieners tijdreizen onder de knie proberen te krijgen, moeten ze na een tragische schietpartij verschillende gevaarlijke reizen naar het verleden maken.
Good Sam
Een nieuwsgierige journaliste vindt liefde terwijl ze bezig is aan het verhaal over een geheimzinnige figuur die in New York zakken met geld achterlaat voor onbekenden.
Shéhérazade
De 17-jarige Zach komt vrij uit de jeugdgevangenis in Marseille en valt voor een jonge prostituee. Hij komt voor een zwaar dilemma te staan bij zijn werk als pooier.
Dry Martina
Een merkwaardige ontmoeting met een fan en een rendez-vous met de ex-vriend van die fan voert een seksueel vrijmoedige zangeres op een wild avontuur in Chili.