Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Juanita

Film, 2019, 90 minuten
Juanita
Een moeder van drie volwassen kinderen worstelt met problemen in haar leven en de liefde. Ze zoekt naar hoop en verlichting op een spontane reis naar Paper Moon, Montana.
De film Juanita is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Juanita is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Juanita op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Fed up with her deadbeat grown kids and marginal urban existence, Juanita takes a Greyhound bus to Paper Moon, Montana where she reinvents herself and finds her mojo.

Acteurs in Juanita

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels - Audiodescriptie;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Frans

Meer zoals Juanita

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Husband Won't Fit
Kumiko en Kenichi ontmoeten elkaar aan de universiteit en hebben later een gelukkig huwelijk, maar met de tijd dreigt een ongewoon probleem hun relatie te verstoren.
Chief Daddy
Als een rijke patriarch onverwachts overlijdt, openen zijn op geld beluste familie, vrienden en werknemers allemaal de jacht op zijn miljardenfortuin.
Walk. Ride. Rodeo.
Een succesvolle rodeorijdster raakt verlamd na een ongeluk. Ze wil nog maar één ding: weer paardrijden en meedoen aan wedstrijden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
De Tweeling
Tweelingzusjes, wees geworden in het Duitsland van de jaren 20 en opgegroeid bij verschillende familieleden, moeten zich verzoenen met de verschillen van hun jeugd.
Rokjesdag
Op de eerste warme dag van het jaar zoekt een groep mensen die elkaar niet kennen naar de ware tijdens een speciale kookworkshop voor singles.