Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jonas

Jonah
Film, 2015, 96 minuten
Jonas
Een jongen en een meisje uit verschillende sociale milieus zien elkaar na jaren weer tijdens het carnaval. Na een foute beslissing verstoppen ze zich in een praalwagen.
De film Jonas is uitgebracht in 2015 en duurt 96 minuten. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jonas op Moviemeter

Een jongen en een meisje uit verschillende sociale milieus zien elkaar na jaren weer tijdens het carnaval. Deze Jonas en zijn meisje worden opgeslokt door een heel ander soort walvis; na een foute beslissing verstoppen ze zich in een praalwagen. Hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Jonas op IMDB

Score: 5,2 van de 10

During Carnival in San Paulo, a young man and young woman who knew each other as children meet again after many years and social barriers have kept them apart. On the day of the festival, Jonah commits a crime and kidnaps Branca in order to keep them both safe from his boss. Hiding in the whale, the main float for this years Carnival, the two reconnect and must make choices that will affect their lives forever.

Acteurs in Jonas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Portuguees (Brazilië)
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Jonas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.