Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

John Mulaney: The Comeback Kid

Film, 2015, 61 minuten
John Mulaney: The Comeback Kid
Deze geestige ex-schrijver van SNL met zijn jongensachtige charme neemt het huwelijk op de korrel en maakt grappen over baby's en die keer dat hij Bill Clinton ontmoette.
De film John Mulaney: The Comeback Kid is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 61 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

John Mulaney: The Comeback Kid op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Armed with boyish charm and a sharp wit, the former SNL writer offers sly takes on marriage, his beef with babies and the time he met Bill Clinton.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals John Mulaney: The Comeback Kid

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Espejo, espejo
In de aanloop naar jubileumfeest van hun cosmeticabedrijf worstelen werknemers met hun respectievelijke verlangens. Ze ruziën met zichzelf in de spiegel.
I Used to Be Famous
Een voormalige boyband-ster krijgt onverwacht een tweede kans op succes wanneer hij in contact komt met een begaafde jonge drummer.
Do Revenge
Een populair meisje op een chique privéschool wordt onttroond en sluit een geheime deal met een bescheiden nieuwe leerlinge om wraak te nemen op elkaars vijanden.
Liss Pereira: Adulto promedio
Cabaretière Liss Pereira vertelt over relaties, volwassenheid en hoe het is om daar ergens tussenin te zitten. In een wereld van extremen is dat niet zo slecht.