Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

John Mulaney: The Comeback Kid

Film, 2015, 61 minuten
John Mulaney: The Comeback Kid
Deze geestige ex-schrijver van SNL met zijn jongensachtige charme neemt het huwelijk op de korrel en maakt grappen over baby's en die keer dat hij Bill Clinton ontmoette.
De film John Mulaney: The Comeback Kid is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 61 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

John Mulaney: The Comeback Kid op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Armed with boyish charm and a sharp wit, the former SNL writer offers sly takes on marriage, his beef with babies and the time he met Bill Clinton.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals John Mulaney: The Comeback Kid

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
Princess Power
Prinsessenvriendjes uit vier verschillende fruitrijken (Blauwe Bessen, Kiwi, Ananas en Frambozen) komen in actie om hun werelden beter te maken.
Welcome to Waikiki 2
Voor de financiering van hun eigen filmproject beginnen een regisseur, acteur en scenarioschrijver een guesthouse in Seoul dat plezier en romantiek in hun leven brengt.