Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

Film, 2019, 58 minuten
Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits
Jimmy Carr gaat geen onderwerp uit de weg in deze special met de meest hilarische grappen uit zijn repertoire. Niet bestemd voor gevoelige types.
De film Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 58 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder. Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Nothing is off limits as Jimmy Carr serves up the best jokes from his storied stand-up career in a special that's as inappropriate as it is hilarious.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Duits;Nederlands;Frans

Meer zoals Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Espejo, espejo
In de aanloop naar jubileumfeest van hun cosmeticabedrijf worstelen werknemers met hun respectievelijke verlangens. Ze ruziën met zichzelf in de spiegel.
I Used to Be Famous
Een voormalige boyband-ster krijgt onverwacht een tweede kans op succes wanneer hij in contact komt met een begaafde jonge drummer.
Do Revenge
Een populair meisje op een chique privéschool wordt onttroond en sluit een geheime deal met een bescheiden nieuwe leerlinge om wraak te nemen op elkaars vijanden.
Liss Pereira: Adulto promedio
Cabaretière Liss Pereira vertelt over relaties, volwassenheid en hoe het is om daar ergens tussenin te zitten. In een wereld van extremen is dat niet zo slecht.