Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

Film, 2019, 58 minuten
Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits
Jimmy Carr gaat geen onderwerp uit de weg in deze special met de meest hilarische grappen uit zijn repertoire. Niet bestemd voor gevoelige types.
De film Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 58 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Nothing is off limits as Jimmy Carr serves up the best jokes from his storied stand-up career in a special that's as inappropriate as it is hilarious.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Duits;Nederlands;Frans

Meer zoals Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience
The Lonely Island imiteert honkbalsterren Jose Canseco en Mark McGwire in dit visuele rapalbum dat zich afspeelt in de hoogtijdagen van de Bash Brothers in de jaren 80.
Wanda Sykes: Not Normal
Wanda Sykes werpt een blik op politiek, realityshows, racisme en het geheim waarover ze zwijgt als het graf in deze gewaagde, onomwonden stand-upspecial.
The Man Who Feels No Pain
In deze metacomedy vol actie wil een jongeman zijn vermogen om pijn te verdragen benutten. Hij traint keihard om de opvolger te worden van zijn vechtsportheld.
Zero
Aan de hand van zijn relaties met twee zeer verschillende vrouwen probeert een kleine vrijgezel met een enorm ego zijn doel te vinden.
It's Bruno!
Een in Brooklyn geboren en getogen man vult zijn dagen met de verzorging van zijn lieve hond Bruno en ziet erop toe dat de buren zijn keffertje met respect behandelen.