Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jeremiah Tower: The Last Magnificent

Documentaire, 2016, 102 minuten
Jeremiah Tower: The Last Magnificent
Deze documentaire gaat over de invloedrijke chef-kok Jeremiah Tower, die een belangrijke rol speelde in de uitvinding van een revolutionaire nieuwe Amerikaanse keuken.
De documentaire Jeremiah Tower: The Last Magnificent is uitgebracht in 2016 en duurt 102 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jeremiah Tower: The Last Magnificent op Moviemeter

Deze documentaire is zowel een biopic van een gecompliceerde man als een verkenning van de bundelende krachten die samenkomen om vorm te geven aan een nieuwe Amerikaanse keuken en het creëren van de cultus van de beroemde chef-kok. Centraal staat een volleerde hedonist. De carrière van chef-kok Jeremiah Tower omspant de losbandige seksuele revolutie van de jaren 70 tot de dominerende geest van "greed is good" van de jaren 80. Belangrijke interviews met beroemdheden en vermaarde chef-koks belichten Tower's invloed op de huidige eetcultuur en onthullen hoe hij de horeca transformeerde en de manier waarop we eten veranderde.

Jeremiah Tower: The Last Magnificent op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Both a biopic of a complicated man and an exploration of the gathering forces that converged to shape a new American cuisine and create the cult of "celebrity chef"... A consummate hedonist...

Acteurs in Jeremiah Tower: The Last Magnificent

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Jeremiah Tower: The Last Magnificent

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Modest Heroes of Studio Ponoc
Yoshiaki Nishimura vertelt over de oprichting van Studio Ponoc, de creatieve principes en de inspiratie voor de drie korte Modest Heroes-films.
American Factory: A Conversation with the Obamas
Barack en Michelle Obama praten met regisseurs Steven Bognar en Julia Reichert over de documentaire en over het belang van een verhaallijn.
Travis Scott: Look Mom I Can Fly
Tijdens de opname van zijn album Astroworld (genomineerd voor een Grammy) combineert Travis Scott in deze intieme documentaire controverse, vaderschap en hoogtepunten.
American Factory
In deze documentaire laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in Ohio heropent. Maar een botsing van culturen lijkt deze Amerikaanse droom te vernietigen.
Our Planet - Behind The Scenes
Als het jaren kost om opnames te maken van dieren in alle uithoeken van de wereld, dan komt er ook drama bij kijken. Dit is een kijkje achter de schermen.