Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jeremiah Tower: The Last Magnificent

Documentaire, 2016, 102 minuten
Jeremiah Tower: The Last Magnificent
Deze documentaire gaat over de invloedrijke chef-kok Jeremiah Tower, die een belangrijke rol speelde in de uitvinding van een revolutionaire nieuwe Amerikaanse keuken.
De documentaire Jeremiah Tower: The Last Magnificent is uitgebracht in 2016 en duurt 102 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jeremiah Tower: The Last Magnificent op Moviemeter

Deze documentaire is zowel een biopic van een gecompliceerde man als een verkenning van de bundelende krachten die samenkomen om vorm te geven aan een nieuwe Amerikaanse keuken en het creëren van de cultus van de beroemde chef-kok. Centraal staat een volleerde hedonist. De carrière van chef-kok Jeremiah Tower omspant de losbandige seksuele revolutie van de jaren 70 tot de dominerende geest van "greed is good" van de jaren 80. Belangrijke interviews met beroemdheden en vermaarde chef-koks belichten Tower's invloed op de huidige eetcultuur en onthullen hoe hij de horeca transformeerde en de manier waarop we eten veranderde.

Jeremiah Tower: The Last Magnificent op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Both a biopic of a complicated man and an exploration of the gathering forces that converged to shape a new American cuisine and create the cult of "celebrity chef"... A consummate hedonist...

Acteurs in Jeremiah Tower: The Last Magnificent

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Jeremiah Tower: The Last Magnificent

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pandemic: How to Prevent an Outbreak
In deze docuserie maken wij kennis met de helden die voorop gaan in de strijd tegen de griep en zien we hun pogingen om de volgende wereldwijde uitbraak te voorkomen.
Nailed It! - Duitsland
Amateurkoks proberen tevergeefs om spectaculaire lekkernijen te bakken in deze komische competitie, met als zoete hoofdprijs 5000 euro.
Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Via interviews met vrienden, spelers en ingewijden onderzoekt deze documentaireserie hoe Aaron Hernandez van een NFL-ster in een veroordeelde moordenaar veranderde.
Cheer
Deze aangrijpende docuserie volgt het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College dat hard traint om de felbegeerde nationale titel binnen te halen.
ARASHI's Diary -Voyage-
Twintig jaar na hun debuut slaan de populaire leden van Arashi een nieuwe weg in waarbij ze hun leven, talenten en gaven aan de wereld laten zien.