Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Tv-serie, 2020
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
De tv-serie Jeffrey Epstein: Filthy Rich is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Lisa Bryant. Geschreven door John Connolly en Tim Malloy, gebaseerd op James Pattersons bestseller 'Filthy Rich'. Geschikt voor 16 jaar en ouder Jeffrey Epstein: Filthy Rich is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jeffrey Epstein: Filthy Rich op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Survivors worldwide reveal the manipulation, abuse and emotional scars suffered at the hands of wealthy convicted pedophile Jeffrey Epstein. Their stories expose a sex trafficking ring of powerful enablers leading up to his 2019 arrest.

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Jeffrey Epstein: Filthy Rich

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hanwoo Rhapsody
Een heerlijke duik in de wereld van Hanwoo, waarin de rijke geschiedenis en unieke tradities rond het onvolprezen, alom geliefde Koreaanse rundvlees aan bod komen.
Crime Scene: The Times Square Killer
In het New York van de jaren 70 jaagt de 'Torso Killer' op vrouwen om zijn fantasieën te bevredigen terwijl hij de politie ontwijkt. Een docuserie over duistere misdaad.
Stories of a Generation - with Pope Francis
In openhartige en hartverwarmende verhalen delen inspirerende vrouwen en mannen van boven de 70 aangrijpende levenslessen en cruciale keuzes uit hun opmerkelijke leven.
WWII in Color: Road to Victory
Aangrijpend historisch beeldmateriaal en deskundig commentaar bieden diepgaande inzichten in de leidende figuren en beslissende keerpunten in de Tweede Wereldoorlog.
Selling Tampa
De powervrouwen van de black-owned makelaardij Allure Realty combineren plezier met zaken en domineren de luxueuze vastgoedmarkt van Tampa.