Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking...

Film, 2016, 74 minuten
Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking...
De voor een Grammy genomineerde komedianten Jeff Foxworthy en Larry the Cable Guy brengen hun typische humor naar een bomvolle zaal in Minneapolis.
De film Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking... is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 74 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking... is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking... op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Comedians Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy bring their distinctive brand of humor to a packed crowd in Minneapolis.

Acteurs in Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking...

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking...

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Espejo, espejo
In de aanloop naar jubileumfeest van hun cosmeticabedrijf worstelen werknemers met hun respectievelijke verlangens. Ze ruziën met zichzelf in de spiegel.
I Used to Be Famous
Een voormalige boyband-ster krijgt onverwacht een tweede kans op succes wanneer hij in contact komt met een begaafde jonge drummer.
Do Revenge
Een populair meisje op een chique privéschool wordt onttroond en sluit een geheime deal met een bescheiden nieuwe leerlinge om wraak te nemen op elkaars vijanden.
Liss Pereira: Adulto promedio
Cabaretière Liss Pereira vertelt over relaties, volwassenheid en hoe het is om daar ergens tussenin te zitten. In een wereld van extremen is dat niet zo slecht.