Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jefe

Film, 2018, 89 minuten
Jefe
Een lompe, egocentrische zakenman lijkt op het punt te staan om alles te verliezen, maar dan helpt een nachtelijke schoonmaakster op kantoor hem om verlossing te vinden.
De film Jefe is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 89 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jefe op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Inside the business world, in which we follow the misadventures of César (Luis Callejo), the CEO of a very successful company, valued at many thousands of euros, who, from one moment to the next, sees his life, family and business upside down. Overnight, his wife kicks him out, his associates betray him, his company's stock exchange shares are worthless and its Finances are at a discrepancy. He has only a week to solve all these surprises. Entrenched in his office, he works from sunrise to sunset to recover his company and his life. But he won't do it alone. César will find in Ariana (Juana Acosta), cleaning lady of the night shift, an unexpected ally who, luckily, will erupt in his life.

Acteurs in Jefe

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Engels;Duits;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Duits;Frans;Engels;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals Jefe

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sedna
In deze documentaire gaat een team van Franse en Zwitserse skiërs op zoek naar ongerepte hellingen in Groenland. Ze komen onderweg meer te weten over een plaatselijke legende.
Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.