Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

How I Fell in Love with a Gangster

Film, 2022, 185 minuten
How I Fell in Love with a Gangster
Een vrouw vertelt over de opkomst en val van Nikodem 'Nikoś' Skotarczak, een van de grootste gangsters uit de Poolse geschiedenis. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
De film How I Fell in Love with a Gangster is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 185 minuten. Voor volwassen kijkers. Mogelijk ongeschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.How I Fell in Love with a Gangster is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hard.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in How I Fell in Love with a Gangster

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans;Frans;Pools - Audiobeschrijving;Pools [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Pools;Traditioneel Chinees

Meer zoals How I Fell in Love with a Gangster

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.
Servant of the people
De president werkt samen met de voormalige premier om de economie te stabiliseren en de hebzuchtige oligarchen te stoppen die achter de coulissen manoeuvreren.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.
The Age Of Monsters
Op zijn sterfbed haalt een filmmaker verschillende medewerkers uit zijn onuitgebrachte films bij elkaar voor de première van wat vermoedelijk een postuum werk zal worden.