Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jackie & Ryan

Film, 2014, 86 minuten
Jackie & Ryan
Een alleenstaande moeder die ooit zangeres was, krijgt een band met een op stations verblijvende muzikant die op straathoeken optreedt en nooit lang op één plek blijft.
De film Jackie & Ryan is uitgebracht in 2014 en duurt 86 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jackie & Ryan op Moviemeter

Score: 2,53 van de 5

Een hippe muzikant die de dagen doorbrengt in treinen en op stations doet er alles aan om een succesvolle muzikant te worden. Daarnaast vecht een alleenstaande moeder om de voogdij over haar dochter. Wanneer beiden hun moeilijke omstandigheden trotseren veranderen ze de toekomst voorgoed.

Jackie & Ryan op IMDB

Score: 5,8 van de 10

A modern day train hopper fighting to become a successful musician, and a single mom battling to maintain custody of her daughter, defy their circumstances by coming together in a relationship that may change each others lives forever.

Acteurs in Jackie & Ryan

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Jackie & Ryan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.