Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jackass 3

Film, 2010, 94 minuten, 1.867.864 beoordelingen
Jackass 3
Johnny Knoxville is weer terug en onderwerpt zich aan allerlei stunts met wilde dieren, gevaarlijke hoogten en meer.
De film Jackass 3 is uitgebracht in 2010 en duurt 94 minuten. De succesvolste Jackass-film bereikte na een openingsweek op nummer 1 de top 25 van films van het jaar. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jackass 3 op Moviemeter

Jackass 3 is het logische vervolg op de twee voorgangers waarin Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Ryan Dunn, Chris Pontius, Preston Lacy en Rob Stull weer allerlei domme, riskante en weerzinwekkende acties voor de camera uithalen. In 3D dit keer!

Jackass 3 op IMDB

Score: 7 van de 10

Johnny Knoxville and company return for the third installment of their TV show spin-off, where dangerous stunts and explicit public displays rule.

Acteurs in Jackass 3

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Jackass 3

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Pup Academy
Harige vriendjes gaan op een 'bijhondere' reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy's.
The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Isi & Ossi
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.