Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

It's Complicated

Film, 2009, 120 minuten, 2.333.224 beoordelingen
It's Complicated
Tien jaar na hun scheiding zien Jane en Jake elkaar weer omdat hun zoon afstudeert, maar ze belanden onverwacht samen in bed.
De film It's Complicated is uitgebracht in 2009 en duurt 120 minuten. Oscar-winnaar Meryl Streep moet kiezen tussen Steve Martin en Alec Baldwin in deze 'romcom'. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

It's Complicated op IMDB

Trey "T-Mac" Mackey is a womanizing guy who never spends time with his girlfriend Kimberly because he's too busy with his other women on the side, as such they experience many ups and downs in their relationship. As he tries to fix their worsening relationship he begins witnessing unusual things happening around him that keep hitting closer to home and have a strange connection to him and Kim. Will he be able to get to the bottom of things before it's too late?

Acteurs in It's Complicated

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Turks

Meer zoals It's Complicated

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Het griezelige verhaal van kapitein Onderbroek's Nep-o-ween
Als Melvin een einde probeert te maken aan Halloween, bedenken zijn slimme beste vrienden Harold en Sjors hun eigen spookachtige feestdag. En het wordt een groot succes!
Deon Cole: Cole Hearted
Deon Cole vindt dat comedy de laatste pure vorm van expressie is en legt uit wat het beste moment is om Jezus te danken en het verkeerde moment om 'welp' te zeggen.
Merry Men: The Real Yoruba Demons
De vier rijkste vrijgezellen van Abuja genieten van een leven met snelle auto's, prachtige huizen en aandacht van vrouwen, terwijl ze hun echte leven verbergen.
Solteras
Als de man die ze dacht te trouwen haar verlaat, gaat Ana een cursus volgen voor alleenstaande vrouwen die op zoek zijn naar een echtgenoot.
Nikki Glaser: Bangin’
Nikki Glaser gooit alles eruit in haar gedurfde stand-upspecial over seks, soberheid en het overwinnen van haar onzekerheden. En ze bespaart je de details niet.