Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Iris

In the Shadow of Iris
Film, 2016, 98 minuten
Iris
De plotselinge verdwijning van de vrouw van een rijke bankier ontsluiert een duizelingwekkende wereld van geheime fetisjen, wanhoopsdaden en bedrog.
De film Iris is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 98 minuten. Een thriller met Romain Duris en Charlotte Le Bon, die ook samen in Michel Gondry's film 'Mood Indigo' speelden. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Iris op Moviemeter

Score: 2,89 van de 5

Iris, de jonge vrouw van Antoine Doriot, een rijke bankier, verdwijnt in het centrum van Parijs. Max, een jonge monteur die in de schulden zit, zou kunnen gerelateerd worden aan haar ontvoering. Maar de personen die met het onderzoek belast zijn, zijn nog ver verwijderd van het achterhalen van de waarheid achter de zaak die zich ontvouwt voor hun ogen. Het wordt werkelijk een moeilijke opdracht voor de politie.

Iris op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Iris is a movie starring Romain Duris, Jalil Lespert, and Hélène Barbry. Iris, young wife of a banker, disappears in Paris. Maybe a mechanic with many debts is involved in the strange affair. A really complicated job for the police.

Acteurs in Iris

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals Iris

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
White Lines
Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.