Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Iris

In the Shadow of Iris
Film, 2016, 98 minuten
Iris
De plotselinge verdwijning van de vrouw van een rijke bankier ontsluiert een duizelingwekkende wereld van geheime fetisjen, wanhoopsdaden en bedrog.
De film Iris is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 98 minuten. Een thriller met Romain Duris en Charlotte Le Bon, die ook samen in Michel Gondry's film 'Mood Indigo' speelden. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Iris op Moviemeter

Score: 2,89 van de 5

Iris, de jonge vrouw van Antoine Doriot, een rijke bankier, verdwijnt in het centrum van Parijs. Max, een jonge monteur die in de schulden zit, zou kunnen gerelateerd worden aan haar ontvoering. Maar de personen die met het onderzoek belast zijn, zijn nog ver verwijderd van het achterhalen van de waarheid achter de zaak die zich ontvouwt voor hun ogen. Het wordt werkelijk een moeilijke opdracht voor de politie.

Iris op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Iris is a movie starring Romain Duris, Jalil Lespert, and Hélène Barbry. Iris, young wife of a banker, disappears in Paris. Maybe a mechanic with many debts is involved in the strange affair. A really complicated job for the police.

Acteurs in Iris

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals Iris

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gidseltagningen
Na een treinkaping discussieert een land over een grote som losgeld terwijl een vastberaden teamleider de reddingsoperatie aanstuurt.
Saaho
In een fictieve megalopolis mondt een spectaculaire diefstal in de onderwereld uit op een machtsstrijd tussen de criminelen. Een mysterieuze agent zit hen op de hielen.
Proud Mary
Terwijl ze een weesjongen probeert te beschermen, ontketent een huurmoordenares met schuldgevoel een felle maffiaoorlog en ligt ze algauw van alle kanten onder vuur.
Apache: La vida de Carlos Tevez
Deze harde dramaserie over het leven van Carlos Tévez laat zien hoe hij een beroemde voetballer werd in de ruige buurt Fuerte Apache in Argentinië.
V Wars
Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid.