Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Into the Inferno

Documentaire, 2016, 107 minuten
Into the Inferno
Met impressionante beelden van uitbarstingen en lavastromen toont regisseur Werner Herzog ons de brute kracht van vulkanen en hun betekenis voor inheemse spiritualiteit.
De documentaire Into the Inferno is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 107 minuten. Deze meeslepende documentaire van regisseur Werner Herzog toont de geologische en culturele impact van vulkanen. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Into the Inferno is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Into the Inferno op Moviemeter

Score: 2,9 van de 5

Regisseur Werner Herzog reisde de hele wereld rond om de impact van vulkanen op geologie, de maatschappij en onze verbeelding te onderzoeken. Hij wordt hierbij bijgestaan door vulkanoloog Clive Oppenheimer. Ze bezoeken de meest bijzondere vulkanen in Indonesië, Ethiopië, IJsland en Noord-Korea. Op deze gevaarlijke missie ontmoeten ze mensen die vrijwillig in de schaduw van deze potentieel dodelijke en onvoorspelbare buren wonen en ze praten met wetenschappers.

Into the Inferno op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Into the Inferno is a movie starring Werner Herzog, Maurice Krafft, and Clive Oppenheimer. An exploration of active volcanoes around the world.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Into the Inferno

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.