Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates

Bill Gates bajo la lupa
Tv-serie, 2019
Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates
Kruip in het hoofd van Bill Gates als hij vertelt over de mensen die hem beïnvloedden en de ambitieuze doelen die hij nog probeert te bereiken.
De tv-serie Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates op IMDB

Score: 8,4 van de 10

A documentary that tells Bill Gates' life story as he pursues solutions to some of the world's most complex problems.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Frans;Nederlands;Duits

Meer zoals Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.