Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Informacja Zwrotna

Tv-serie, 2023
Informacja Zwrotna
Een voormalige rockster die door zijn alcoholverslaving een slecht geheugen en een gebroken gezin heeft, begint aan een reis om zijn vermiste zoon te vinden.
De tv-serie Informacja Zwrotna is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Deze harde misdaadthriller met Arkadiusz Jakubik en Przemyslaw Bluszcz is gebaseerd op het boek van Jakub Zulczyk. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Informacja Zwrotna is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Informacja Zwrotna

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans;Pools - Audiodescriptie;Pools [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals Informacja Zwrotna

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
En helt vanlig familj
De wereld van een schijnbaar perfect gezin spat uiteen wanneer een schokkende moord bewijst dat iedereen bereid is tot wanhopige daden om elkaar te beschermen.
The Railway Men - The Untold Story Of Bhopal 1984
Nadat er een dodelijk gas uit een fabriek in Bhopal is gelekt, riskeren heldhaftige spoorwegarbeiders hun leven om anderen te redden in het aangezicht van een onvoorstelbare ramp.
Suburræterna
Er heerst chaos in Rome, gevestigde allianties lopen gevaar en de spanningen met opkomende clans nemen toe. De wereld van ‘Suburra' neemt een nieuwe wending.
Ferry: de serie
Ferry Bouman is wanhopig op zoek naar geld en krijgt een gouden kans als een van de grootste dealers in Noord-Brabant wegvalt na een geruchtmakende arrestatie.