Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Informacja Zwrotna

Tv-serie, 2023
Informacja Zwrotna
Een voormalige rockster die door zijn alcoholverslaving een slecht geheugen en een gebroken gezin heeft, begint aan een reis om zijn vermiste zoon te vinden.
De tv-serie Informacja Zwrotna is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Deze harde misdaadthriller met Arkadiusz Jakubik en Przemyslaw Bluszcz is gebaseerd op het boek van Jakub Zulczyk. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Informacja Zwrotna is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Informacja Zwrotna

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans;Pools - Audiodescriptie;Pools [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals Informacja Zwrotna

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spadek
Als een rijke man komt te overlijden, gaat zijn van hem vervreemde familie naar zijn landhuis vol ingewikkelde puzzels in de hoop een deel van zijn fortuin te bemachtigen.
De academie van Kleks
Een schijnbaar normaal meisje zoekt haar vermiste vader en accepteert een uitnodiging om naar de magische universiteit van de excentrieke professor Kleks te gaan.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Verhalen over bovennatuurlijke scifi-verschijnselen ontvouwen zich in deze verzameling van zeven surrealistische, samenvallende verhalen van schrijver-regisseur Joko Anwar.
Za duży na bajki 2
Als de nieuwe vriend van zijn moeder bij hen intrekt, begint Waldek aan een riskante reis door het Tatragebergte om de vader te vinden die hij nooit heeft ontmoet.
Ni una más
Wanneer een 17-jarige aangifte doet van een aanranding op haar middelbare school, wordt haar leven overhoop gehaald en worden haar relaties op de proef gesteld.