Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Infiesto

Film, 2023, 96 minuten
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
De film Infiesto is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 96 minuten. Iria del Río ('Élite', 'Visitante') en Isak Férriz ('Bajocero', 'Gigantes') spelen rechercheurs op een gruwelijke zaak. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Infiesto is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Infiesto

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Infiesto

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tin & Tina
Na een traumatische miskraam adopteert een jong stel een eigenaardige tweeling uit een klooster. Hun obsessie met religie verstoort het gezin al snel.
Muted
Sergio heeft niet meer gesproken sinds hij zes jaar geleden zijn ouders heeft vermoord. Nu wil een psychiater via een verknipt onderzoek blootleggen wat er gebeurd is.
Los pacientes del doctor García
Madrid, 1936. Het leven van een idealistische arts verandert voorgoed als hij een gewonde spion helpt en zich aansluit bij de jarenlange strijd tegen het fascisme.
AKA
AKA
Een geharde special ops-agent wordt moreel op de proef gesteld als hij infiltreert in een misdaadsyndicaat en onverwacht een band krijgt met de zoon van de baas.
Boğa Boğa
Een koppel uit Istanbul begint na een schandaal een nieuw leven aan de Egeïsche kust. Maar ze ontdekken al snel dat de bevolking daar hen liever kwijt dan rijk is.