Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Indian Predator: The Butcher of Delhi

Tv-serie, 2022
Indian Predator: The Butcher of Delhi
Een reeks verminkte lichamen en tartende briefjes bij een gevangenis in Delhi leidt tot een jacht op een doorgewinterde moordenaar die wrok koestert tegen het systeem.
De tv-serie Indian Predator: The Butcher of Delhi is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Indian Predator: The Butcher of Delhi is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Engels (India);Frans;Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel];Kannada;Malayalam;Tamil;Telugu
Ondertiteling: Duits;Engels (India);Frans;Hindi;Nederlands

Meer zoals Indian Predator: The Butcher of Delhi

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?
Cuba's Sugar Trains
Maak een adembenemende en soms huiveringwekkende treinreis door Cuba over 19e-eeuwse spoorwegen die werden gebouwd voor de suikerindustrie van het eiland.
Formentor, el mar de las palabras
Deze documentaire onderzoekt de geschiedenis van Hotel Formentor op Mallorca, Spanje, de culturele invloed ervan en de legendarische gasten die er verbleven.