Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Immortals

Tv-serie, 2018
Immortals
Mia was ooit mens, maar is veranderd in een vampier. Ze wil de wrede vampierenleider Dmitry verslaan, die op zoek is naar een artefact dat hem onsterfelijk zal maken.
De tv-serie Immortals is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Aanbevolen voor kijkers van 18 jaar en ouder Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Immortals op IMDB

Score: 6,2 van de 10

The story will begin in Istanbul in the 1800s and stretch daily. Mia will work with young rebels to destroy Dmitry, which will cross the road at a luxurious nightclub in Istanbul.

Acteurs in Immortals

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Duits;Turks - Audiodescriptie;Turks [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Engels;Turks

Meer zoals Immortals

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Abyss
Na een onverwacht overlijden in afzonderlijke incidenten, ontdekken Cha Min en Go Se-yeon dat ze weer tot leven zijn gekomen in nieuwe lichamen die ze niet herkennen.
Chambers
Een tiener heeft enge visioenen en sinistere impulsen na een harttransplantatie en probeert de waarheid te achterhalen over de mysterieuze dood van haar donor.
Black Summer
Tijdens de donkere dagen direct na een zombieapocalyps werken volslagen vreemden samen om de kracht te vinden om te overleven en terug te keren naar hun dierbaren.
Possessed
Een terughoudende helderziende werkt samen met een botte rechercheur met een goed hart en gebruikt haar paranormale krachten om hem te helpen misdrijven op te lossen.
Osmosis
In Parijs in de nabije toekomst onthullen een briljante broer en zus een hightech implantaat dat zielsverwanten bij elkaar zoekt. Tests verlopen echter niet naar wens.