Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Immortals

Tv-serie, 2018
Immortals
Mia was ooit mens, maar is veranderd in een vampier. Ze wil de wrede vampierenleider Dmitry verslaan, die op zoek is naar een artefact dat hem onsterfelijk zal maken.
De tv-serie Immortals is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Aanbevolen voor kijkers van 18 jaar en ouder Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Immortals op IMDB

Score: 6,2 van de 10

The story will begin in Istanbul in the 1800s and stretch daily. Mia will work with young rebels to destroy Dmitry, which will cross the road at a luxurious nightclub in Istanbul.

Acteurs in Immortals

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Duits;Turks - Audiodescriptie;Turks [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Engels;Turks

Meer zoals Immortals

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Si no te hubiese conocido
Eduard, een vader en echtgenoot, verliest zijn gezin in een fataal ongeluk. Hij reist naar een parallel universum, op zoek naar een beter lot voor zijn dierbare vrouw.
Love, Death & Robots
Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.
The Order
Om de dood van zijn moeder te wreken, sluit een student zich aan bij een geheime orde. Hij belandt in een oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie.
The Walking Dead
Na de zombie-apocalyps probeert een groep overlevenden samen te werken om de mensheid en hun eigen leven te beschermen.
The Umbrella Academy
Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.