Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Iliza Shlesinger: Confirmed Kills

Film, 2016, 77 minuten
Iliza Shlesinger: Confirmed Kills
De televisiewereld is een wereld vol haaien, vindt deze stand-upsensatie. Ze analyseert haar vrouw-zijn en leert ons hoe we met het feestbeest in onszelf moeten omgaan.
De film Iliza Shlesinger: Confirmed Kills is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 77 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Iliza Shlesinger: Confirmed Kills is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Iliza Shlesinger: Confirmed Kills op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Iliza Shlesinger: Confirmed Kills is a TV special starring Iliza Shlesinger. Iliza Shlesinger performs in this standup talking about dating, feminism and some of the intricacies associated with being a woman in the 21st century.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Iliza Shlesinger: Confirmed Kills

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.