Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ice Fantasy

Tv-serie, 2016
Ice Fantasy
De prins van de IJsstam reist naar een heilige berg om het kwade te verslaan maar komt oog in oog te staan met zijn verloren gewaande broer, de leider van de Vuurstam.
De tv-serie Ice Fantasy is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ice Fantasy op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Rue Xen City was under attack by the afore Clan, melting the Ice Curtain built thousands of a years ago to protect the Ice Clan from future Fire Clan disputes. Ko Sua, with help from Kingdon Gaurdian, Li Luo, were now on a journey to retrieve the Six Crystal Leaves in order to restore the great Ice Curtain before Fire King Hou Yi took over and united the three kingdoms.

Acteurs in Ice Fantasy

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Ice Fantasy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Carter
Een man wordt wakker zonder zich iets te kunnen herinneren. Een mysterieuze stem uit een apparaatje in zijn oor stuurt hem op een gevaarlijke missie om gijzelaars te redden.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Tamara Falcó: La marquesa
In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.