Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ibiza

Film, 2018, 94 minuten
Ibiza
Wanneer Harper naar Spanje moet voor een belangrijke vergadering, gaan haar feestende vriendinnen mee en halen haar over om met een beroemde dj te flirten.
De film Ibiza is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 94 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Ibiza is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Excentriek, Romantisch, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ibiza op Moviemeter

De mislukte televisiepresentator Tom is getuige op het huwelijk van zijn beste vriendin op Ibiza. Bij aankomst op het eiland krijgt hij de resultaten binnen van zijn medisch onderzoek. Hij blijkt ongeneeslijk ziek te zijn en heeft nog maar enkele weken te leven. Hij besluit met zijn vrienden Mark en Fred te genieten van het leven door zijn bucketlist af te werken en het geld te laten rollen. Ook verbreekt hij alle contact met zijn oude leven. Dan verneemt hij nieuws.

Ibiza op IMDB

Score: 5,2 van de 10

A young American woman and her two best friends seek out a hot DJ in Spain.

Trailer

Acteurs in Ibiza

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Ibiza

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Joel Kim Booster: Psychosexual
Op het podium in LA heeft comedian Joel Kim Booster het over gelekte selfies, eten bij P.F. Chang's, geheimen bewaren en waarom katten beter zijn dan honden.
Aşkın Kıyameti
Nadat zijn reclamebureau failliet is gegaan, valt de in de schulden geraakte Fırat op een yogaretraite voor een zangeres. Hij gaat met haar mee op een innerlijke reis.
Hablar
Op het Lavapiés-plein in Madrid kruisen 20 verhalen elkaar in één doorlopende opname. Elk verhaal toont de kracht van woorden, gesprekken en communicatie.
Snoop Dogg's F*cn Around Comedy Special
Snoop Dogg presenteert een nacht vol muziek en stand-upcomedy waarbij zijn vrienden, waaronder Katt Williams en Mike Epps, het podium onveilig mogen maken.
Dead End: Paranormal Park
Twee tieners en een pratende mopshond gaan de strijd aan met demonen in een spookachtig pretpark. Misschien redden ze de wereld wel van een bovennatuurlijke apocalyps.