Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

I Spit on Your Grave

Doce Vingança
Film, 2010, 103 minuten, 406.269 beoordelingen
I Spit on Your Grave
In deze horror-remake wordt het leven van schrijfster Jennifer verwoest door een wrede verkrachting. De verantwoordelijke criminelen staat een ondraaglijk lot te wachten.
De film I Spit on Your Grave is uitgebracht in 2010 en duurt 103 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 18 jaar en ouder

I Spit on Your Grave op Moviemeter

Score: 3,27 van de 5

Een schrijfster (Sarah Butler) trekt zich voor haar nieuwste boek terug in een verlaten huisje in de bossen. Hier wordt ze op brute wijze overvallen en verkracht en voor dood achtergelaten. Weer bijgekomen besluit ze om wraak te nemen op de personen die haar hebben aangevallen. En voor deze wraak gaat ze niets uit de weg.

I Spit on Your Grave op IMDB

Score: 6 van de 10

A writer who is brutalized during her cabin retreat seeks revenge on her attackers, who left her for dead.

Acteurs in I Spit on Your Grave

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals I Spit on Your Grave

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Our Planet - Behind The Scenes
Als het jaren kost om opnames te maken van dieren in alle uithoeken van de wereld, dan komt er ook drama bij kijken. Dit is een kijkje achter de schermen.
Diagnosis
Dr. Lisa Sanders stelt via crowdsourcing diagnoses voor zeldzame, mysterieuze aandoeningen in een documentaireserie gebaseerd op haar rubriek in New York Times Magazine.
Frontera verde
Wanneer een jonge rechercheur uit Bogota de jungle in moet om vier gevallen van femicide te onderzoeken, ontdekt ze magie, een duivels plan en haar eigen ware afkomst.
Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.