Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

I Spit on Your Grave

Doce Vingança
Film, 2010, 103 minuten, 406.269 beoordelingen
I Spit on Your Grave
In deze horror-remake wordt het leven van schrijfster Jennifer verwoest door een wrede verkrachting. De verantwoordelijke criminelen staat een ondraaglijk lot te wachten.
De film I Spit on Your Grave is uitgebracht in 2010 en duurt 103 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 18 jaar en ouder

I Spit on Your Grave op Moviemeter

Score: 3,27 van de 5

Een schrijfster (Sarah Butler) trekt zich voor haar nieuwste boek terug in een verlaten huisje in de bossen. Hier wordt ze op brute wijze overvallen en verkracht en voor dood achtergelaten. Weer bijgekomen besluit ze om wraak te nemen op de personen die haar hebben aangevallen. En voor deze wraak gaat ze niets uit de weg.

I Spit on Your Grave op IMDB

Score: 6 van de 10

A writer who is brutalized during her cabin retreat seeks revenge on her attackers, who left her for dead.

Acteurs in I Spit on Your Grave

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals I Spit on Your Grave

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

October Faction
Dit familiedrama wordt echt monsterlijk als ouders Fred en Deloris jagen op het bovennatuurlijke en de tweeling Viv en Geoff hun eigen vreemde geheimen hebben.
The Ghost Bride
Malakka, eind 19e eeuw. Li Lan komt in het hiernamaals terecht en raakt verwikkeld in een mysterie rond de sinistere overleden zoon van een rijke familie.
the goop lab with Gwyneth Paltrow
Een nieuwsgierige Gwyneth Paltrow neemt samen met haar goop-team psychedelica, de werking van energie en andere uitdagende wellnessthema's onder de loep.
Rise of Empires: Ottoman
De Ottomaanse sultan Mehmet II voert een epische strijd om de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel en beïnvloedt eeuwenlang de geschiedenis.
Modo Avião
Als Ana, een influencer, met haar auto een botsing krijgt terwijl ze belt, wordt ze naar de boerderij van haar norse opa gebracht en tot een digitale detox gedwongen.