Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

I Spit on Your Grave

Doce Vingança
Film, 2010, 103 minuten, 406.269 beoordelingen
I Spit on Your Grave
In deze horror-remake wordt het leven van schrijfster Jennifer verwoest door een wrede verkrachting. De verantwoordelijke criminelen staat een ondraaglijk lot te wachten.
De film I Spit on Your Grave is uitgebracht in 2010 en duurt 103 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 18 jaar en ouder

I Spit on Your Grave op Moviemeter

Score: 3,27 van de 5

Een schrijfster (Sarah Butler) trekt zich voor haar nieuwste boek terug in een verlaten huisje in de bossen. Hier wordt ze op brute wijze overvallen en verkracht en voor dood achtergelaten. Weer bijgekomen besluit ze om wraak te nemen op de personen die haar hebben aangevallen. En voor deze wraak gaat ze niets uit de weg.

I Spit on Your Grave op IMDB

Score: 6 van de 10

A writer who is brutalized during her cabin retreat seeks revenge on her attackers, who left her for dead.

Acteurs in I Spit on Your Grave

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals I Spit on Your Grave

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Paul, Apostle of Christ
Apostel Paulus predikt voorafgaand aan zijn executie het woord van Christus. Zijn vriend Lucas schrijft een revolutionair boek dat de geboorte van de kerk inluidt.
The Sky Is Pink
Een tiener bezwijkt aan een dodelijke ziekte en vertelt postuum over de hechte relaties van haar ouders in dit drama dat is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
A Family Reunion Christmas
M'Dear en haar zussen proberen hun zangoptreden op de rails te houden voor een kerstmisverkiezing in de kerk. Opa leert de kinderen een belangrijke les.
Michelle Wolf: Joke Show
Comedian Michelle Wolf gaat in op schandecultuur, massages, bevallingen, feminisme en nog veel meer (zoals otters) in een stand-upspecial vanuit New York.
The Confession Killer
Henry Lee Lucas kwam in het nieuws toen hij honderden onopgeloste moorden opbiechtte. Deze documentairereeks onderzoekt de waarheid en de verschrikkelijke gevolgen.