Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hurricane Bianca: From Russia With Hate

Film, 2018, 85 minuten
Hurricane Bianca: From Russia With Hate
De Texaanse leraar Richard wordt onder valse voorwendselen naar Rusland gelokt door zijn vijand Deb. Daar zet zijn alter ego, dragqueen Bianca, de boel op stelten.
De film Hurricane Bianca: From Russia With Hate is uitgebracht in 2018 en duurt 85 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hurricane Bianca: From Russia With Hate op IMDB

Score: 4,7 van de 10

Released from prison, ex-teacher Deborah Ward seeks revenge on Richard Martinez, the cross-dressing co-worker who outed her practice of having sex with male students. Hearing of Russia's ...

Trailer

Acteurs in Hurricane Bianca: From Russia With Hate

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Hurricane Bianca: From Russia With Hate

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.