Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hurricane Bianca: From Russia With Hate

Film, 2018, 85 minuten
Hurricane Bianca: From Russia With Hate
De Texaanse leraar Richard wordt onder valse voorwendselen naar Rusland gelokt door zijn vijand Deb. Daar zet zijn alter ego, dragqueen Bianca, de boel op stelten.
De film Hurricane Bianca: From Russia With Hate is uitgebracht in 2018 en duurt 85 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hurricane Bianca: From Russia With Hate op IMDB

Score: 4,7 van de 10

Released from prison, ex-teacher Deborah Ward seeks revenge on Richard Martinez, the cross-dressing co-worker who outed her practice of having sex with male students. Hearing of Russia's ...

Trailer

Acteurs in Hurricane Bianca: From Russia With Hate

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Hurricane Bianca: From Russia With Hate

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

This Is Not a Comedy
Het leven van een comedian krijgt weer zin wanneer zijn beste vriendin hem vraagt om haar spermadonor te worden en hij een meisje ontmoet dat contact maakt met de kosmos.
The House
In deze duistere animatiecomedy raken een arme familie, nerveuze ontwikkelaar en vermoeide huisbazin in verschillende tijdperken betrokken bij hetzelfde mysterieuze huis.
The Perfect Match
Een verkoopster op een avondmarkt gaat de strijd aan met een trotse, bekende chef-kok tijdens een kookwedstrijd. Al snel slaat de vlam over.
Four to Dinner
In deze romcom wordt gekeken of zielsverwantschap wel echt bestaat door te kijken hoe het vier single vrienden vergaat in steeds andere combinaties liefdesstellen.
Meet the Adebanjos
In Zuid-Londen botsen tradities met cultuur als een Nigeriaanse vader zijn moderne Britse familie ouderwetse Afrikaanse waarden probeert mee te geven.