Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Huntik: Secrets and Seekers

Tv-serie, 2011, 42 beoordelingen
Huntik: Secrets and Seekers
Een tiener die op zoek is naar zijn vermiste vader sluit zich aan bij een groep Seekers die samenwerkt met buitenaardse wezens om de wereld te beschermen tegen het kwaad.
De tv-serie Huntik: Secrets and Seekers is uitgebracht in 2011. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.

Huntik: Secrets and Seekers op IMDB

Score: 8 van de 10

Lok and Sophie happen upon a journal left by Lok's father. The Organization, a group of evil Seekers, is after the book, and to survive they must join a group of good Seekers under master adventurer Dante and lone wolf Zhalia.

Acteurs in Huntik: Secrets and Seekers

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels;Nederlands
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Huntik: Secrets and Seekers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Yeh Kaali Kaali Ankhein
Een man begeeft zich op glad terrein om zijn leven terug te krijgen wanneer de dochter van een invloedrijke politicus uit alle macht probeert hem voor zich te winnen.
Archive 81
Een archivaris krijgt de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.
The Journalist
Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.
The Ultimate Braai Master
In deze kookwedstrijd gaan teams van twee deelnemers op trektocht. Ze maken hun beste barbecuegerechten in de hoop op culinaire faam en geldprijzen.
The Perfect Match
Een verkoopster op een avondmarkt gaat de strijd aan met een trotse, bekende chef-kok tijdens een kookwedstrijd. Al snel slaat de vlam over.