Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hugo

Film, 2011, 127 minuten, 2.032.411 beoordelingen
Hugo
Een 12-jarige weesjongen neemt zijn intrek achter de muren van een treinstation in Parijs waar hij een meisje ontmoet dat een hoofdrol zal spelen in zijn leven.
De film Hugo is uitgebracht in 2011 en duurt 127 minuten. De bedreven regie van Martin Scorsese leidde tot een verbluffende film die 5 Oscars ontving. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hugo op Moviemeter

Parijs, 1930. Hugo Cabret is een 12-jarige wees die in de muren van een druk treinstation in Parijs woont. Sinds zijn oom spoorloos verdween, heeft hij in het geheim de zorg voor de stationsklokken op zich genomen. Dan komt hij in aanraking met een vreemd meisje en een bittere oude man die de speelgoedwinkel in het station beheert. Plotseling komen Hugo's verborgen leven en het waardevolle geheim dat hij bewaart in gevaar.

Hugo op IMDB

Score: 8 van de 10

Set in 1930s Paris, an orphan who lives in the walls of a train station is wrapped up in a mystery involving his late father and an automaton.

Trailer

Acteurs in Hugo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Hugo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Reader
Een advocaat denkt terug aan de korte verhouding die hij had (als tiener) met een oudere vrouw. Acht jaar later staat zij terecht als nazi.
Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)
Een vergeten acteur die bekendstaat om zijn superheldenpersonage probeert een comeback te maken op Broadway, terwijl zijn persoonlijke leven ineenstort.
The Big Short
Een paar sluwe opportunisten zien de Amerikaanse beurscrash aankomen, zetten in tegen de banken en worden multimiljonair.
The Departed
Twee onervaren agenten uit Boston gaan undercover: de een binnen een bende van een charismatische Ierse maffiabaas, de ander als iemand die zijn eigen afdeling verraadt.
Jane
Nooit vertoonde beelden geven een nieuwe kijk op de onwaarschijnlijke start, het grensverleggende onderzoek en de blijvende nalatenschap van primatologe Jane Goodall.