Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

How to Lose a Guy in 10 Days

Film, 2003, 116 minuten, 12.596.059 beoordelingen
How to Lose a Guy in 10 Days
Een speler wedt met zijn collega's dat hij een vrouw in tien dagen verliefd op hem kan laten worden. Maar hij wedt op de verkeerde: een schrijfster met een eigen agenda.
De film How to Lose a Guy in 10 Days is uitgebracht in 2003 en duurt 116 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

How to Lose a Guy in 10 Days op Moviemeter

Als columniste voor het trendy tijdschrift Composure krijgt Andie Anderson de opdracht om uit de eerste hand te beschrijven hoe je van een man kunt afkomen... binnen 10 dagen! Andie's doelwit, de gewilde vrijgezelle reclamejongen Benjamin Barry, gaat ondertussen de weddenschap aan dat hij iedere willekeurige vrouw rond zijn vinger kan winden... binnen 10 dagen!

How to Lose a Guy in 10 Days op IMDB

Score: 6 van de 10

Benjamin Barry is an advertising executive and ladies' man who, to win a big campaign, bets that he can make a woman fall in love with him in 10 days. Andie Anderson covers the "How To" beat for "Composure" magazine and is assigned to write an article on "How to Lose a Guy in 10 days." They meet in a bar shortly after the bet is made.

Trailer

Acteurs in How to Lose a Guy in 10 Days

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals How to Lose a Guy in 10 Days

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Het griezelige verhaal van kapitein Onderbroek's Nep-o-ween
Als Melvin een einde probeert te maken aan Halloween, bedenken zijn slimme beste vrienden Harold en Sjors hun eigen spookachtige feestdag. En het wordt een groot succes!
Deon Cole: Cole Hearted
Deon Cole vindt dat comedy de laatste pure vorm van expressie is en legt uit wat het beste moment is om Jezus te danken en het verkeerde moment om 'welp' te zeggen.
Merry Men: The Real Yoruba Demons
De vier rijkste vrijgezellen van Abuja genieten van een leven met snelle auto's, prachtige huizen en aandacht van vrouwen, terwijl ze hun echte leven verbergen.
Solteras
Als de man die ze dacht te trouwen haar verlaat, gaat Ana een cursus volgen voor alleenstaande vrouwen die op zoek zijn naar een echtgenoot.
Nikki Glaser: Bangin’
Nikki Glaser gooit alles eruit in haar gedurfde stand-upspecial over seks, soberheid en het overwinnen van haar onzekerheden. En ze bespaart je de details niet.