Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

How I Met Your Mother

Tv-serie, 2014, 8.119.885 beoordelingen
How I Met Your Mother
Ted beschrijft via flashbacks zijn epische zoektocht naar de ware liefde. Zo vertelt hij z'n kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet.
De tv-serie How I Met Your Mother is uitgebracht in 2014. Vier Emmy's won deze populaire serie met acteurs Alyson Hannigan, Jason Segel en Neil Patrick Harris. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Romantisch, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

How I Met Your Mother op IMDB

Score: 8,3 van de 10

A father recounts to his children, through a series of flashbacks, the journey he and his four best friends took leading up to him meeting their mother.

Acteurs in How I Met Your Mother

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals How I Met Your Mother

Family Guy

Family Guy

(2018)

White Collar

White Collar

(2014)

Archer

Archer

(2018)

Suits

Suits

(2018)

New Girl

New Girl

(2017)

50/50

50/50

(2011)

Sherlock

Sherlock

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
Scream
In deze nieuwe sequel-serie van de klassieke horrorfranchise, leidt een cyberpest-incident in Lakewood tot een moord met huiveringwekkende echo's uit het verleden.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Tyrant
Na een rustig leven in Amerika gaat de zoon van een dictator uit het Midden-Oosten terug naar huis waar zijn familie hem gebruikt om aan de macht te blijven.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.