Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hotel Transsylvanië

Hotel Transsylvanië: Hotel Vol Monsters
Film, 2012, 91 minuten, 352.916 beoordelingen
Hotel Transsylvanië
De eigenaar van Hotel Transsylvanië, Dracula, doet dubbel werk als overbezorgde vader wanneer een ongewenste aanbidder interesse toont voor zijn tienerdochter.
De film Hotel Transsylvanië is uitgebracht in 2012 en duurt 91 minuten. De Engelstalige versie van deze grappige animatiefilm werd ingesproken door Adam Sandler, Andy Samberg en Selena Gomez. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hotel Transsylvanië op Moviemeter

Welkom in Hotel Transylvania, Dracula's luxueuze 'vijf-stakenresort', waar monsters en hun families zich kunnen uitleven, bevrijd van de bemoeienissen van de menselijke wereld. Maar hier is een weinig bekend feit over Dracula: hij is niet alleen prins van de duisternis, hij is ook vader. Overbeschermend voor zijn tienerdochter Mavis, fabriceert Dracula uitgebreide gevaren om haar avontuurlijke instelling te ontmoedigen.

Hotel Transsylvanië op IMDB

Score: 7 van de 10

Dracula, who operates a high-end resort away from the human world, goes into overprotective mode when a boy discovers the resort and falls for the count's teen-aged daughter.

Trailer

Acteurs in Hotel Transsylvanië

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Hotel Transsylvanië

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
The Willoughbys
Drie broers en een zus met vreselijk egoïstische ouders bedenken een plan om voorgoed van ze af te komen en zelf een perfect onvolmaakt gezin te vormen.
The Main Event
Met de speciale krachten van een magisch masker veroorzaakt een jonge WWE-fan chaos wanneer hij het in een worstelwedstrijd opneemt tegen een intimiderende rivaal.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Kapitein Onderbroek en de legendarische keus-o-scoop
In deze interactieve special hebben Harold en Sjors jou nodig om te bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Krupp hun geliefde boomhut niet opblaast.