Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hot Girls Wanted: Turned On

Tv-serie, 2017
Hot Girls Wanted: Turned On
Persoonlijke verhalen laten zien hoe de verbanden tussen seks, technologie en intieme relaties ons op belangrijke manieren herprogrammeren.
De tv-serie Hot Girls Wanted: Turned On is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Producenten Jill Bauer, Ronna Gradus en Rashida Jones kregen een Emmy-nominatie voor de documentaire Hot Girls Wanted. Hot Girls Wanted: Turned On is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hot Girls Wanted: Turned On op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Porn has gone mainstream; the question is, can we handle it? This exploration of the intersection of sex and technology is told through the stories of the people whose lives are defined by the current explosion of internet porn-whether they're creating it, consuming it, or both.

Acteurs in Hot Girls Wanted: Turned On

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Hot Girls Wanted: Turned On

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Future Of
Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze innovatieve docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden.
Civil: Ben Crump
Ben Crump, ook bekend als 'de procureur-generaal van zwart Amerika', gunt ons een intieme blik in zijn privéleven als familieman en burgerrechtenleider.
No Regrets in Life
Een onfortuinlijk studentenpaar wordt per ongeluk een virale sensatie na een ruzie. Terwijl de wereld toekijkt, moeten ze nu uitzoeken hoe ze zich voelen.
SPRIGGAN
Relikwieën op aarde van een oude beschaving bevatten gevaarlijke krachten. De Spriggan-agenten van ARCAM Corporation moeten zorgen dat ze niet in verkeerde handen vallen.
You Don't Know Me
Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.