Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Horse Girl

Film, 2020, 104 minuten
Horse Girl
Een lief buitenbeentje dat van knutselen, paarden en bovennatuurlijke misdaadseries houdt, merkt dat haar steeds helderdere dromen haar echte leven binnenkomen.
De film Horse Girl is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 104 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Horse Girl is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestverruimend, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Horse Girl op IMDB

Score: 5,9 van de 10

A socially awkward woman with a fondness for arts and crafts, horses, and supernatural crime shows finds her increasingly lucid dreams trickling into her waking life.

Acteurs in Horse Girl

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Horse Girl

Seven Pounds

Seven Pounds

(2008)

Lucifer

Lucifer

(2019)

Riverdale

Riverdale

(2018)

The Two Popes

The Two Popes

(2019)

Spinning Out

Spinning Out

(2020)

You

You

(2018)

Onisciente

Onisciente

(2020)

Locke & Key

Locke & Key

(2020)

Luna Nera

Luna Nera

(2020)

Uncut Gems

Uncut Gems

(2020)

Ares

Ares

(2020)

The Stranger

The Stranger

(2020)

37 Seconds

37 Seconds

(2020)

The App

The App

(2019)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Yeh Ballet
Twee arme tieners uit Mumbai zijn ontdekt door een excentrieke balletmeester, maar krijgen tijdens het najagen van hun dansdromen te maken met intolerantie en afkeuring.
La boda de la abuela
Op de avond vóór oma's bruiloft met de veel jongere tuinman Julio komen twee totaal verschillende families samen voor een weekend vol leugens, drama en botsende culturen.
37 Seconds
Een jonge manga-artieste, gevangen door de maatschappij en familieverplichtingen, begint aan een vreemde reis naar seksuele vrijheid en persoonlijke bevrijding.
Luna Nera
Een tienermeisje in het 17e-eeuwse Italië ontdekt haar toekomst binnen een familie van heksen, net als de vader van haar vriend jacht op haar maakt wegens hekserij.
Made in China
Na een reis naar China keert een worstelende ondernemer terug naar India als leverancier van een illegaal afrodisiacum, maar het enige dat hij stimuleert is chaos.