Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Homeland

Tv-serie, 2018, 1.111.388 beoordelingen
Homeland
CIA-analiste Carrie Mathison worstelt met haar geestelijke gezondheid en familieproblemen terwijl ze de strijd tegen terrorisme leidt in deze politieke thrillerserie.
De tv-serie Homeland is uitgebracht in 2018. Homeland heeft zes Emmy's en vijf Golden Globes gewonnen, waaronder Beste dramaserie, Beste actrice en Beste acteur. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend.
12 jaar en ouder Bevat discriminatie Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Homeland op Moviemeter

De 26-jarige rechtenstudent Farid moet naar Algerije om het huis van zijn vader proberen te redden. Hij ontdekt een land waar hij nog nooit is geweest en geleidelijk wordt zijn hart veroverd door een reeks buitengewone personages wiens humor en directheid hem raken. Onder hen bevindt zich zijn gevatte neef die er van droomt om het te maken in Frankrijk.

Homeland op IMDB

Score: 8 van de 10

When Marine Nicolas Brody is hailed as a hero after he returns home from eight years of captivity in Iraq, intelligence officer Carrie Mathison is the only one who suspects that he may have been "turned".

Acteurs in Homeland

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Homeland

Breaking Bad

Breaking Bad

(2013)

Luther

Luther

(2019)

Suits

Suits

(2018)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Bron

Bron

(2015)

Fargo

Fargo

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
The Fall
Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Scream
In deze op de films gebaseerde serie komen herinneringen aan het duistere verleden van een stad boven als een gemaskerde moordenaar het gemunt heeft op een groep tieners.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.