Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Holland: Natuur in de Delta

Holland – Natuur in de Delta
Documentaire, 2015, 96 minuten
Holland: Natuur in de Delta
Geniet van de prachtige landschappen, de indrukwekkende fauna en de tijdloze natuurkrachten in het mooie, groene landschap van Nederland.
De documentaire Holland: Natuur in de Delta is uitgebracht in 2015 en duurt 96 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Inspirerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Holland: Natuur in de Delta op Moviemeter

Score: 3,11 van de 5

De film 'Holland - Natuur in de Delta' is een (her)ontdekking van Nederland. Een ode aan onze rivieren en kustgebied en de rijke natuur die zij onze delta brengen, in alle kracht, raadselen en schoonheid. Het is een documentaire die ons als nooit tevoren de dynamiek en de veerkracht van het land waarin wij leven zal tonen. Het verhaal van de natuurfilm wordt verteld vanuit een cultuurhistorische context en gezien vanuit het perspectief van hoofdpersonages als de zeearend, bever, haas, pimpernelblauwtje en stekelbaars.

Holland: Natuur in de Delta op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Multiple animals are followed during their life in the by humans created delta.

Acteurs in Holland: Natuur in de Delta

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Holland: Natuur in de Delta

Friends

Friends

(2003)

Homeland

Homeland

(2018)

Minoes

Minoes

(2001)

Pompeii

Pompeii

(2014)

De Boefjes

De Boefjes

(1994)

Lucifer

Lucifer

(2019)

Mute

Mute

(2018)

The Giant

The Giant

(2017)

Annihilation

Annihilation

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.
Night on Earth
De nieuwe technologie achter deze natuurserie onthult het verborgen nachtleven van de wezens op deze wereld, van jagende leeuwen tot vliegende vleermuizen.