Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hold Your Breath: The Ice Dive

Documentaire, 2022, 40 minuten
Hold Your Breath: The Ice Dive
In deze documentaire wordt freediver Johanna Nordblad gevolgd bij haar poging om het wereldrecord afstand zwemmen onder het ijs met ingehouden adem te breken.
De documentaire Hold Your Breath: The Ice Dive is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 40 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Hold Your Breath: The Ice Dive is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Fins;Frans;Nederlands

Meer zoals Hold Your Breath: The Ice Dive

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
Vier auf vier Rädern - Familienausflug bis ans Ende der Welt
Deze documentaire volgt een gezin van vier op hun maandenlange roadtrip door Zuid-Amerika, terwijl ze op avontuur nieuwe uitdagingen aangaan.
Conversaciones con Álvaro Siza
De vermaarde architect Álvaro Siza kijkt terug op zijn jeugdige passies en inspiraties, zijn werken en zijn creatieve proces.
Congreso Anyway
Op opmerkelijke beelden uit 1993 van een conferentie in Barcelona bespreken deelnemers als Frank Gehry baanbrekende ideeën in de architectuur.
Blame Game
In de duistere wereld van elektronisch afval leidt een gebrek aan recycling, juridische onduidelijkheid en meedogenloze bedrijven tot een giftige stortplaats in Ghana.