Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ho Ho Ho Home

Film, 2017, 45 minuten
Ho Ho Ho Home
Oh laat de andere Moefs kennismaken met kerstvreugde. Helaas wordt de stad bijna vernietigd door zijn goedbedoelde plan.
De film Ho Ho Ho Home is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 45 minuten. Popster Kelly Clarkson en acteur Ben Schwartz (Parks and Recreation) spelen zichzelf in deze animatiespecial. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ho Ho Ho Home op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Home: For the Holidays is a TV movie starring Kelly Clarkson, Ryan Crego, and Rachel Crow. Oh takes it upon himself to introduce Christmas joy to his fellow Boovs. Unfortunately, his well-meaning mission nearly destroys the city.

Acteurs in Ho Ho Ho Home

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Ho Ho Ho Home

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
ARASHI's Diary -Voyage-
Twintig jaar na hun debuut slaan de populaire leden van Arashi een nieuwe weg in waarbij ze hun leven, talenten en gaven aan de wereld laten zien.
Dolly Parton: Here I Am
Dolly Parton neemt de kijker mee op een ontroerende, muzikale reis in deze documentaire over mensen en plaatsen die haar iconische carrière hebben vormgegeven.
Como caído del cielo
Om in de hemel te komen wordt een legendarische Mexicaanse zanger in het lichaam van een imitator teruggestuurd naar aarde om zijn gedrag jegens vrouwen te verbeteren.
Soundtrack
Liefde, verlies en geluk vallen samen in dit muzikale drama over twee struggelende kunstenaars die het leven in Los Angeles zo luid mogelijk leven.