Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ho Ho Ho Home

Film, 2017, 45 minuten
Ho Ho Ho Home
Oh laat de andere Moefs kennismaken met kerstvreugde. Helaas wordt de stad bijna vernietigd door zijn goedbedoelde plan.
De film Ho Ho Ho Home is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 45 minuten. Popster Kelly Clarkson en acteur Ben Schwartz (Parks and Recreation) spelen zichzelf in deze animatiespecial. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ho Ho Ho Home op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Home: For the Holidays is a TV movie starring Kelly Clarkson, Ryan Crego, and Rachel Crow. Oh takes it upon himself to introduce Christmas joy to his fellow Boovs. Unfortunately, his well-meaning mission nearly destroys the city.

Acteurs in Ho Ho Ho Home

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Ho Ho Ho Home

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
The Eddy
De eigenaar van een Parijse jazzclub laat zich in met gevaarlijke criminelen terwijl hij vecht om zijn bedrijf, zijn band en zijn tienerdochter te beschermen.
LA Originals
Fotograaf Estevan Oriol en kunstenaar Mister Cartoon pasten hun Chicano-achtergrond toe op rauwe kunst, die invloed had op de straatcultuur, hiphop en nog veel meer.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Miles Davis: Birth of the Cool
Ontdek in deze documentaire het ware verhaal van jazzlegende Miles Davis, met nooit eerder vertoonde beelden en interviews met beroemdheden.