Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Historia de un crimen: Colmenares

Tv-serie, 2019
Historia de un crimen: Colmenares
Na een halloweenfeest wordt student Luis Andrés Colmenares dood aangetroffen. Was het een ongeluk of moord? Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
De tv-serie Historia de un crimen: Colmenares is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Historia de un crimen: Colmenares is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Historia de un crimen: Colmenares

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Historia de un crimen: Colmenares

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Frontera verde
Wanneer een jonge rechercheur uit Bogota de jungle in moet om vier gevallen van femicide te onderzoeken, ontdekt ze magie, een duivels plan en haar eigen ware afkomst.
Better Than Us
Een familie die bijna uit elkaar valt, krijgt een geavanceerde robot die wordt gezocht door een concern, rechercheurs van de afdeling moordzaken, en terroristen.
45 revoluciones
In het Madrid van de jaren 60 lanceert muziekproducent Guillermo Rojas een rock-'n-roll-label met de hulp van de opkomende zanger Robert en de slimme producent Maribel.
La Reina del Sur
Na jaren van bloed, zweet en tranen heeft een vrouw van nederige afkomst zich opgewerkt tot een gevaarlijke positie: ze is een legende in de drugssmokkel.
Sintonia
Drie tieners uit dezelfde favela van São Paulo jagen hun dromen na en blijven vrienden, in een wereld vol muziek, drugs en religie.