Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Historia de un crimen: Colmenares

Tv-serie, 2019
Historia de un crimen: Colmenares
Na een halloweenfeest wordt student Luis Andrés Colmenares dood aangetroffen. Was het een ongeluk of moord? Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
De tv-serie Historia de un crimen: Colmenares is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Historia de un crimen: Colmenares is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Historia de un crimen: Colmenares

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Historia de un crimen: Colmenares

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

1994
Aan de hand van archiefbeelden en nieuwe interviews wordt de Mexicaanse politiek in 1994 onderzocht. In dit jaar kwam het EZLN op en werd Luis Donaldo Colosio vermoord.
The Society
Wanneer alle andere inwoners op mysterieuze wijze verdwijnen uit hun rijke stad, moeten de tieners van West Ham hun eigen samenleving vormen om te overleven.
El recluso
Een ex-marinier laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis om te infiltreren in een bende die de tienerdochter van een Amerikaanse rechter zou hebben ontvoerd.
Zone Blanche
Een politie-inspecteur en een excentrieke nieuwe aanklager onderzoeken een reeks gruwelijke misdaden en enge voorvallen in een afgelegen dorpje aan de rand van een bos.
My First First Love
Om verschillende persoonlijke redenen trekt een groep vrienden in bij Yun Tae-o. Samen doen ze ervaringen op met liefde, vriendschap en alles wat daartussen ligt.