Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

High Society

Film, 2018, 137 minuten
High Society
De curator van een door een chaebol gefinancierde kunstgalerie en haar man, een hoogleraar economie met politieke ambities, doen alles om door te dringen tot de elite.
De film High Society is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 137 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

High Society op IMDB

Score: 4,9 van de 10

High Society is a movie starring Hae-il Park, Soo Ae, and Jin-wook Lee. A deputy curator of a chaebol-funded art gallery and her husband, a politically ambitious economics professor, will do anything to join the über-elite.

Acteurs in High Society

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel];Koreaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Koreaans;Engels

Meer zoals High Society

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience
The Lonely Island imiteert honkbalsterren Jose Canseco en Mark McGwire in dit visuele rapalbum dat zich afspeelt in de hoogtijdagen van de Bash Brothers in de jaren 80.
A Tale of Two Kitchens
Gabriela Cámara, de culinaire ster uit Mexico-Stad, opent zusterrestaurant Cala in San Francisco, met een vergelijkbaar menu en een ongewoon gastvrije keukencultuur.
Wanda Sykes: Not Normal
Wanda Sykes werpt een blik op politiek, realityshows, racisme en het geheim waarover ze zwijgt als het graf in deze gewaagde, onomwonden stand-upspecial.
The Man Who Feels No Pain
In deze metacomedy vol actie wil een jongeman zijn vermogen om pijn te verdragen benutten. Hij traint keihard om de opvolger te worden van zijn vechtsportheld.
Zero
Aan de hand van zijn relaties met twee zeer verschillende vrouwen probeert een kleine vrijgezel met een enorm ego zijn doel te vinden.