Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

High Society

Film, 2018, 137 minuten
High Society
De curator van een door een chaebol gefinancierde kunstgalerie en haar man, een hoogleraar economie met politieke ambities, doen alles om door te dringen tot de elite.
De film High Society is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 137 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

High Society op IMDB

Score: 4,9 van de 10

High Society is a movie starring Hae-il Park, Soo Ae, and Jin-wook Lee. A deputy curator of a chaebol-funded art gallery and her husband, a politically ambitious economics professor, will do anything to join the über-elite.

Acteurs in High Society

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel];Koreaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Koreaans;Engels

Meer zoals High Society

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stay Tuned!
Ze is de meest onwaarschijnlijke persoon ooit om verslaggever te worden. Maar met haar excentrieke gedrag houdt ze iedereen scherp.
Antoine Griezmann: Champion Du Monde
Met moed en vastberadenheid werd Antoine Griezmann ondanks het feit dat hij klein van stuk is een van de beste voetballers ter wereld en wereldkampioen.
My Husband Won't Fit
Kumiko en Kenichi ontmoeten elkaar aan de universiteit en hebben later een gelukkig huwelijk, maar met de tijd dreigt een ongewoon probleem hun relatie te verstoren.
Amy Schumer Growing
Amy Schumer vertelt over haar nieuwe huwelijk, persoonlijke groei, het maken van een baby en het slechte advies van haar moeder in deze eerlijke en rauwe special.
Alexis Viera: A Story of Surviving
Nadat hij in Colombia werd neergeschoten bij een beroving en het gevoel in beide benen verloor, vindt de Uruguayaanse voetbalster Alexis Viera een nieuw levensdoel.