Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Het begin van de Croods

Tv-serie, 2017
Het begin van de Croods
De eerste familie van de wereld is terug met meer hilarische avonturen! In hun wondere wereld ontdekken ze sport, logeerpartijtjes en andere vreemde moderniteiten.
De tv-serie Het begin van de Croods is uitgebracht in 2017. Deze familieserie is gebaseerd op de film 'The Croods' (2013), een instant nummer 1 hit in Amerika en 54 andere landen. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Het begin van de Croods op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Dawn of the Croods is a TV series starring Dan Milano, A.J. LoCascio, and Laraine Newman. Eep, Grug, Thunk, Ugga, Sandy and Gran are back. Follow them as they meet new friends, outrun new creatures and encounter

Acteurs in Het begin van de Croods

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Het begin van de Croods

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love on the Spectrum U.S.
In deze romantische docuserie gaan mensen met autisme op zoek naar de liefde en leren omgaan met de veranderende wereld van daten en relaties.
The Producers
Een onervaren producent duikt in de woelige wereld van kabelzenders en kijkcijfers: hij gaat voor het Korean Broadcasting System werken om dichter bij zijn vlam te zijn.
Uncontrollably Fond
Twee ex-geliefden ontmoeten elkaar na jaren weer als topacteur en documentaireproducent. Hun pijnlijke breuk ligt nog vers in het geheugen.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.