Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Heart Shot

Film, 2022, 19 minuten
Heart Shot
In deze korte film zijn de tieners Nikki en Sam verliefd op elkaar en plannen ze hun toekomst samen, totdat Nikki's gevaarlijke verleden opdoemt en alles bedreigt.
De film Heart Shot is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 19 minuten. Chapter 2' en 'Baby Driver'. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Heart Shot is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Heart Shot op IMDB

Janis and Steven are two of the best assassins in their company. Their skills are put to the test when budget cuts force a massive layoff. A battle royale is put into effect to determine who will stay employed. The number 1 ranked assassin will keep their job and the rest will be terminated... literally.

Acteurs in Heart Shot

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Heart Shot

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Carter
Een man wordt wakker zonder zich iets te kunnen herinneren. Een mysterieuze stem uit een apparaatje in zijn oor stuurt hem op een gevaarlijke missie om gijzelaars te redden.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.
Bittersweet Sixteen
Een getroebleerde tiener worstelt op de middelbare school met rivalen, romantiek en de scheiding van haar ouders terwijl ze haar sweet 16-verjaardagsfeest voorbereidt.